Hjälp Med Bokföring

Hjälp Med Bokföringen

Hjälp med bokföring får du av oss om du blir kund hos oss! Vi kommer göra allt för att du skall trivas med att samarbeta med oss och att du känner att ditt företag är i säkra händer hos oss. Vi är auktoriserade av SRF Konsulterna vilket är ett kvitto på kunskap och kvalitet.

Okej! För att vi ska kunna lämna dig ett fastpris på GoEasy! behöver vi veta lite mer om dig och ditt företag. Fyll i formuläret nedan så kommer vi räkna lite och efter det återkomma till dig med ett fastprisförslag och vad nästa steg är. 

Självklart är din intresseanmälan att bli kund hos oss ej bindande och du förbinder dig inte till något i detta läge. Det är först längre fram när vi har tagit fram ett avtalsförslag, som om du väljer att signera, som det blir skarpt läge och du är kund på riktigt! Men nu först är det till frågeformuläret som gäller.

Let´s Go!

Formuläret består av flera olika steg. Ditt fasta pris beräknas utifrån de uppgifter du fyller i så det är viktigt att detta blir rätt. Men du kan vara lugn, det är inte svårt, inte heller jobbigt så det kommer att gå bra!

Osäker På Om GoEasy Passar För Dig Och Ditt Företag?

Inga problem! Vill du veta mer om hur GoEasy! fungerar kan du läsa mer  genom att klicka på knappen nedan:

Läs Svar På De Vanligaste Frågorna Om GoEasy

Självklart kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna vi själva skulle ställa oss om vi vore nyfiken som du. Vill du ta del av vår FAQ så klicka på knappen nedan: